Ukens Netflix: Stum musikk

rockofages

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

I musikalen Rock of Ages spiller Tom Cruise an avdanket rockestjerne. Catherine Zeta-Jones gjør god figur som prippen borgemesterfrue… Mye god musikk her og jeg liker versjonene slik de spilles/synges i filmen. Flere låter er slått sammen/mikset (mashup), som fungerer bra. Du finner (nesten) all musikken på Spotify. Du blir ikke overrasket over historien, som er typisk for alle romantiske komedier. Og mange musikaler.

Netflix.us

[warningbox]For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det. [/warningbox]

Jeg har ikke sett stumfilmen The Artist selv, men den fikk gode kritikker når den gikk på kino i 2011. Filmen ble faktisk nominert til 10 Oscars.