Ukens Netflix: «Gamle» og «nye» actionhelter

action-heroes

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

I The Expendables møtes «nye» og «gamle» actionhelter: Sylvester Stallone, Jason Statham (en av mine favoritter i denne sjangeren, sjekk ut Transporter-filmene), Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, +++. Handlingen er ikke så nøye, det viktige er at dette er ren actionunderholdning på sitt beste! Slåsskamper, biljakter, eksplosjoner, osv. krydret med litt humor. Oppfølgeren er ikke noe dårligere: Her dukker nemlig Chuck Norris og Jean-Claude Van Damme opp!

Netflix.us

[warningbox]For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det. [/warningbox]

For enda mer action kan jeg anbefale Mission: Impossible – Ghost Protocol med Tom Cruise i hovedrollen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.