mai 31, 2013 - Film    Ingen kommentarer

Ukens Netflix: Jeff Bridges

jeff_bridges

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

Tron_Legacy_poster

Jeg elsker science fiction og fantasy. Disse sjangerne kombineres på en herlig måte i TRON: Legacy.  Jeff Bridges er tilbake (han hadde hovedrollen i kultfilmen TRON fra 1982), men må overlate hovedrollen til Garrett Hedlund som spiller hans sønn. Hvor lang tid det tar før årene har løpt fra denne filmen er vanskelig å si. Denne filmen er uansett deilig digital! Filmmusikken er laget av Daft Punk og gir meg gåsehud! Jeg har hørt mye på dette albumet på Spotify.

Netflix.us

For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det.

true grit poster

True Grit fra 2010 er en remake av filmen fra 1969 med John Wayne. Jeff Bridges har den mannlige hovedrollen, en U.S. Marshal som hjelper en jente å finne farens morder. Jenta spilles av Hailee Steinfeld, som virkelig imponerte meg i denne filmen. De to får etterhvert hjelp av en Texas Ranger, spilt av Matt Damon.

Legg gjerne igjen en kommentar!