Ukens Netflix: Jeff Bridges

jeff_bridges

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

Tron_Legacy_poster

Jeg elsker science fiction og fantasy. Disse sjangerne kombineres på en herlig måte i TRON: Legacy.  Jeff Bridges er tilbake (han hadde hovedrollen i kultfilmen TRON fra 1982), men må overlate hovedrollen til Garrett Hedlund som spiller hans sønn. Hvor lang tid det tar før årene har løpt fra denne filmen er vanskelig å si. Denne filmen er uansett deilig digital! Filmmusikken er laget av Daft Punk og gir meg gåsehud! Jeg har hørt mye på dette albumet på Spotify.

Netflix.us

[warningbox]For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det. [/warningbox]

true grit poster

True Grit fra 2010 er en remake av filmen fra 1969 med John Wayne. Jeff Bridges har den mannlige hovedrollen, en U.S. Marshal som hjelper en jente å finne farens morder. Jenta spilles av Hailee Steinfeld, som virkelig imponerte meg i denne filmen. De to får etterhvert hjelp av en Texas Ranger, spilt av Matt Damon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.