Ukens Netflix: Transformers

transformers2007

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

Mine favorittsjangere er sci-fi og fantasy, derfor digger jeg Transformers-filmene. Selv om jeg syns Shia LaBeouf overdriver noen ganger og enkelte segmenter blir parodiske (agent Seymour Simmons i Sector 7), så klarer jeg ikke motstå digre roboter som blir til kjøretøy, fly og andre maskiner. Jeg syns faktisk den andre filmen var best (Transformers – Revenge Of The Fallen fra 2009), men den er ikke tilgjengelig på Netflix. På norske Netflix finner du Transformers fra 2007.

Netflix.us

[warningbox]For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det. [/warningbox]

På amerikanske Netflix finner du Transformers – Dark Of The Moon fra 2011.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.