Ukens Netflix: Jennifer Aniston+Jason Bateman

horrible-bosses-poster03

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

Jennifer Aniston har spilt i mange filmer siden Friends og ikke alle er like bra. I Horrible Bosses spiller hun en sextrakasserende tannlege og det fikk i hvert fall meg til å le! Jason Bateman er med, han spilte også mot Jennifer Aniston i The Switch. Andre kjente skuespillere i filmen er Kevin Spacey og Colin Farrell som begge gjør gode figurer.

Netflix.us

[warningbox]For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det. [/warningbox]

Apropos The Switch: Den finner du på amerikanske Netflix.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.