apr 5, 2013 - Film    Ingen kommentarer

Ukens Netflix: Robert Downey Jr.

RobertDowneyJr

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

Har fått sansen for Robert Downey Jr. etter hvert. Iron Man filmene er gøyal action og blant de bedre superhelt-filmene syns jeg. I Sherlock Holmes filmene imponerer han på en annen måte, både med aksent og forkledningene til karakteren. Filmene hadde dog ikke vært det samme uten Jude Law som John Watson, som med sin tørrvittighet og typisk proper britisk væremåte blir en motpol til Sherlock. På norske Neflix er Iron Man 1 og Sherlock Holmes 2 tilgjengelig.

Netflix.us

For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det.

Jeg fant ingen filmer med Robert eller Jude som er å anbefale på amerikanske Netflix.

Legg gjerne igjen en kommentar!