mar 1, 2013 - TV    Ingen kommentarer

Ukens Netflix: White Collar

netflix_white_collar

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

White Collar er blitt en av mine favorittserier og handler om (eks)svindleren Neal Caffrey som jobber som konsulent for FBI. God kjemi mellom hovedrollene og en rød tråd som skifter mellom sesongene holder på spenningen. Her blir det aldri kjedelig eller intriger. På norske Netflix finner du sesong 1 og 2.

Netflix.us

For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det.

På amerikanske Netflix ligger også sesong 3. Siste episode i sesong 4 ble sendt mars 2013 i USA. Sesong 5 er allerede planlagt.

Legg gjerne igjen en kommentar!