Grønn Apple Smart Case til iPad 2

[fdropcap bg=»#333333″ color=»#ffffff»]J[/fdropcap]eg har skaffet meg den offisielle Apple Smart Case i grønt til min iPad 2. Det jeg har benyttet fram til nå kjøpte jeg for halvannet år siden og den begynner å falle fra hverandre. Den dekker hele iPad-en og magneten i omslaget slukker skjermen. Når jeg kjøpte denne, så var ikke Smart Case lansert, kun Smart Cover. Og det beskytter jo ikke hele iPad-en… Grunnen  til at jeg valgte grønt (blå er egentlig min favorittfarge), er at grått og svart er kjedelig, den røde for sterk, den rosa var uaktuell, og den blå er det allerede noen i min familie som har. Den grønne varianten er ikke like enkel å få tak i, så jeg endte opp med å bestille fra NetOnNet for første gang. De har gratis frakt hvis du velger brevpost. Tar noe lenger tid, men det var ikke noe hast denne gang.

smartcase_green1 smartcase_green2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *