aug 6, 2010 - TV    Ingen kommentarer

Varje gång jag ser dig, slår mitt hjärta dubbla slag

Oppdatert: Innspillingen av ny sesong skjer nå og vil sendes kommende høst på svensk TV. For mer informasjon og video fra åpningen av enda en utvidelse, se Kanal5s hjemmeside.

Hvis det er flere enn meg som har sett på Ullared og fått sangen i vignetten på hjernen, så heter den Varje gång jag ser dig og finnes på Spotify!

Ullared er et tettsted, (ca. 33km øst for Varberg) men også navnet på en dokuserie som gikk på svenske Kanal 5 høsten 2009. Vinteren 2010 gikk også serien på TVNorge. Her blir man kjent med både ansatte og kunder som jobber og handler på Skandinavias største varehus; Gekås Ullared. Serien ble så populær, at det nå er planglagt å spille inn en ny sosong i løpet av sommeren 2010! Det blir gjensyn med varehussjefen Boris og den godhjertede lagermedarbeideren Morgan. Morgan er forøvrig blitt så populær etter å ha vært på TV, at han nå har en egen kolleksjon av varer. For å ikke bli altfor lik sesong 1, vil man i sesong 2 fokusere mer på «bak scenen» i varehuset. Om familien som hvert år camper to uker i Ullared og brukte over 60.000SEK i forrige sesong dukker opp igjen, gjenstår å se…

Kilde: Resume.se

Legg gjerne igjen en kommentar!