Uncharted 3 – Drake’s Deception

Uncharted-serien er blant de beste spillene til PlayStation 3, uansett sjanger. Den gode historien, dialogen og handlingen gjør at du føler at du spiller en film. Hovedpersonen Nathan Drake blir spilt av skuespiller Nolan North. Og Nolan låner ikke bare bort stemmen sin til Drake. Skuespillerne bruker spesielle drakter med sensorer som tar opp alle bevegelser. Dette kalles motion capture, ofte forkortet til mo-cap. Dette gjør at karakterene i Uncharted virker troverdige.Takket være Elkjop.no fikk jeg spillet fire dager før lansering! Det tok to uker å spille gjennom det tredje spillet i serien, men da spilte min bror og jeg ikke hver dag. Personlig syns jeg spill nr. 2 hadde en bedre historie og en enda bedre avslutning. Jeg syns til tider det blir litt mye skyting, jeg ønsker meg også flere gåter. Men Drake’s Deception er definititvt et Uncharted-spill med sine heftige scener. Du vil bl.a. befinne deg på et slitt cruiseskip som kantrer på åpent hav og en stort lastefly som kræsjer i ørkenen. Overraskende får vi også oppleve Nate som tenåring og hans første møte med Sully. Vi møter selvfølgelig igjen karakterene fra de to tidligere spillene; Både Sully, Chloe og Elena hjelper Nate med å løse problemer som måtte oppstå på veien. Men det oppstår ikke noe trekantdrama denne gang.

I Drake’s Deception jakter Nate på Ørkenes Atlantis; Ubar. Ringen han har hatt rundt halsen i de to forrige spillene får stor betydning når han skal løse enda et mysterium med hjelp av hint fra Francis Drake, Nates forfader. Du vil få stor hjelp av notisboken underveis, ikke noe nytt der altså.

Spillet har også ha en samarbeidsmodus hvor to personer kan spille på delt skjerm. Dette har vi ikke prøvd ennå.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.