Browsing "Diverse"
mai 2, 2010 - Diverse    Ingen kommentarer

Sykkeltur søndag 2. mai

Barkåker - Slagen - Åsg.strand - Borre

Jeg er hverken treningsnarkoman eller spesielt interessert i sykler, bare glad i å sykle. Min nåværende sykkel er på sin syvende sommer og av typen enkel off-road. Den fikk jeg i bursdagsgave av min kjære. I sommerhalvåret sykler jeg til skolen hver dag, som er ca. 6 km (Horten – Bakkenteigen).

Søndag 2. mai 2010 var været så deilig at jeg hadde lyst på en sykkeltur. Turen gikk til Barkåker, gjennom skogen til Slagen og videre til Åsgårdstrand. Der hadde jeg en liten ispause, før jeg tok Kyststien tilbake til Horten. Jeg gikk gjennom Borreparken, hvor det var usedvanlig masse mennesker. Det viste seg at det var både turpasstur og et barnearrangement. I tillegg til aktivitet ved Midgard historisk senter.

Jeg «tar opp» (tracker) turene mine med en app for iPhone som heter RunKeeper (finnes også for Android og kommer i en gratis og  en betal versjon). Programmet benytter seg av den innebygde GPS’en og kan dermed vise hele ruten i etterkant.

Litt informasjon: Turen varte litt over to timer, var ca. 33 km lang og jeg forbrente over 1000 kcal. Hurra! Se ruten og statistikk her.

Dette er årets lengste sykkeltur (så langt). Min forrige langtur var tur/retur Løvøya søndag 18. april. Den tok halvparten så lang tid, var halvparten så lang og jeg forbrente ikke engang 500 kcal. Se ruten og statistikk her.

Tur/Retur Løvøya