Browsing "TV"
mar 2, 2013 - TV    Ingen kommentarer

Netflix-tips: Pass på sesongene!

netflix_logo

H
ver fredag kommer jeg med «Ukens Netflix» som er anbefalte filmer og TV-serier.

Men vær oppmerksom på at Netflix ikke er feilfri. Jeg har oppdaget at de kan rote med rekkefølgen til episoder i en TV-serie og faktisk hele sesonger!

To ekspempler:

jericho

Jericho Sesong 1 – Episode 12 (Return to Jericho) er egentlig Sesong 2 – Episode 1.

spartacus arena

Netflix har tre sesonger av Spartacus. Sesong 1 er korrekt, men sesong 3 er egentlig sesong 2 og sesong 2 er egentlig en spinoff som heter Spartacus: Gods of the Arena.

Så man gjør lurt i å sjekke episodelisten hos f.eks. IMDB så man ikke ser episoder i feil rekkefølge. Det kan også være lurt å sjekke kommentarene, for de som er kjent med seriene oppdager slike feil raskt.

mar 1, 2013 - TV    Ingen kommentarer

Ukens Netflix: White Collar

netflix_white_collar

Netflix er en streamingtjeneste som koster 79kr i måneden. Da kan du se så mange filmer og TV-serier du vil på PC, Mac, iOS, Android, PS3, Xbox360, AppleTV, SmartTV-er, +++. Du finner ikke de nyeste filmene eller siste sesongene av aktuelle serier, men Netflix har likevel et stort utvalg.

Netflix.no

White Collar er blitt en av mine favorittserier og handler om (eks)svindleren Neal Caffrey som jobber som konsulent for FBI. God kjemi mellom hovedrollene og en rød tråd som skifter mellom sesongene holder på spenningen. Her blir det aldri kjedelig eller intriger. På norske Netflix finner du sesong 1 og 2.

Netflix.us

For å få tilgang til det amerikanske innholdet bruker jeg tillegget Media Hint i Firefox. Husk å deaktivere når du ikke bruker det.

På amerikanske Netflix ligger også sesong 3. Siste episode i sesong 4 ble sendt mars 2013 i USA. Sesong 5 er allerede planlagt.

aug 27, 2011 - TV    Ingen kommentarer

TV-serier jeg har sett, ser eller kunne tenke meg å se

Jeg har sett (og ser) på en del TV-serier gjennom tidene, selv om jeg ikke slår min gode venn Stian i antall serier jeg følger med på samtidig. Jeg konsentrer meg stort sett om enten komedie (sitcom) eller science fiction (sci-fi), med en og annen drama-serie innimellom. Heldigvis er det enkelt å se seriene når jeg selv vil, enten fra opptak eller laste ned. De jeg liker best kommer her, ingen rangering:

Les mer »

mar 4, 2011 - TV    1 kommentar

Ullared Sesong 3 nå tilgjengelig

Dokusåpen Ullared, som handler om nordens største varehus Gekås i Sverige, er nå i sin tredje sesong på svenske Kanal 5. Episodene blir tilgjengelig hver mandag kveld på kanal5play.se. Programmet vises også på TVNorge, som sendte sesong 2 vinteren 2011. Sesong 3 blir sendt på TVNorge i mai. (PS3 er direktelenke for avspilling på PlayStation 3.)

Episode 1 (PS3) (21. februar 2011)

Episode 2 (PS3) (28. februar 2011)

Episode 3 (PS3) (7. mars 2011)

Episode 4 (PS3) (14. mars 2011)

Episode 5 (PS3) (21. mars 2011)

Episode 6 (PS3) (28. mars 2011)

Episode 7 (PS3) (4. april 2011)

Sider:123»