Browsing "Mobil"
okt 3, 2013 - Android, Mobil    Ingen kommentarer

DinSide tester Windows Phone i 30 dager

T
o av redaksjonsmedlemmene til DinSide testet høsten 2013 en Nokia Lumia 925 i 30 dager. De måtte legge sin Android og iPhone på hyllen ila. perioden. Les deres erfaringer i følgende artikler:

Del 1: Følg vårt Windows Phone-eksperiment

Del 2: Halvveis i #WP8exp

Del 3: Min måned med Microsoft (Gaute)Fra Android til Windows Phone (Pål Joakim)

De nevner det samme som mange andre når det gjelder Windows Phone:

God på basisfunksjonalitet, men mangler fortsatt mange populære apper.

jul 10, 2013 - Mobil    Ingen kommentarer

Windows Phone stuper i pris

lumia920

I
 helgen som var (søndag 7. juli 2013) hadde Lefdal tilbud på Nokia Lumia 920 til 2495kr. Ved lansering oktober 2012 var dette flaggskipet blant Windows Phone 8 modellene og da kostet denne smartmobilen over 5000kr (prishistorikk). Microsoft ventet for lenge og Windows Phone kom for sent. Markedsandelen ligger på noen få prosent i et Android-dominert marked. Apples iPhone har en gjev andreplass.

Les mer »

feb 21, 2013 - Mobil    Ingen kommentarer

Windows Phone 8 begynner å bli interessant

J
eg prøvde aldri Windows Phone 7 siden jeg syntes at det manglet for mange funksjoner og muligheter etter å ha brukt Android. Med Windows Phone (8 (WP8) har Microsoft rettet på mye, men ved lansering manglet en rekke viktige apper for meg. Bl.a. Pulse, Norsk Tipping og Spotify som jeg bruker daglig/ukentlig. Nå har Spotify kommet med en beta (testversjon), så det kunne vært interessant å teste en WP8-mobil. Se tilgjengelige apper på windowsphone.com

Les mer »

jun 16, 2012 - Android, Mobil    Ingen kommentarer

Sony Xperia P – alt Xperia S ikke er

Jeg hadde veldig lyst på Sony Xperia S før denne kom for salg. På papiret hadde den bra spesifikasjoner og på bilder syns jeg den så lekker ut. Etter å ha lest tester og tafset på den selv, ombestemte jeg meg og fortsatte å vente. Nå har lillebroren Xperia P kommet i handelen og Amobil ble meget positivt overrasket. Xperia P er alt Xperia S ikke er: Laget i aluminium, ingen skjøre plastluker, intet bakdeksel, tynnere m.m. Amobil skriver følgende i konklusjonen hvor de anbefaler Sony Xperia P:

Sony Xperia P er antakelig den aller beste mobiltelefonen du kan få kjøpt til denne prisen (fra ca 3200 kroner i nettbutikkene). Det eneste som skiller den fra de virkelig heftige toppmodellene er en litt svakere prosessor og en litt mindre skjerm.

I skrivende stund koster mobilen 3050kr hos Lefdal.

Sony Xperia P kommer i fargene sort, sølv og rød. Personlig liker jeg den i sølv best.

 

Det største ankepunktet for meg ar at den ikke kommer med Ice Cream Sandwich (siste versjon av Android) rett ut av esken. En oppdatering er lovet i løpet av juni.

jun 16, 2012 - Android, Mobil    Ingen kommentarer

Asus PadFone – Mobil, nettbrett og bærbar PC i ett

Asus PadFone ble vist som et 3-i-1 konsept i fjor og nå er produktet tilgjengelig for kjøp. PadFone er er 4,3 tommer Android 4 mobil som kan dokkes i en 10 tommer stor skjerm og slik bli til et nettbrett. Denne kan igjen dokkes i et tastatur slik at du får en «bærbar PC». Begge disse tilbehørene øker batteritiden. Det er også mulig å kjøpe en trykkpenn (stylus) som også fungerer som «telefonrør»!

Amobil liker idéen, men syns gjennomføringen er altfor dårlig. De opplevde mange programfeil (bugs) under testen og ga produktet kun terningkast 2.

Sider:12»